• Vraag & Antwoord

  1. Wat is Toogethr?

  Wij geloven dat woon-werkverkeer beter werkt als we samen reizen. Toogethr is een app die jou verbindt met je collega’s en alle drempels om samen te rijden wegneemt. Zo maken we samenrijden supereenvoudig, leuk en nuttig: minder files, sneller van A naar B en meer beschikbare parkeerruimte.

  2. Voor wie is Toogethr?

  Voor iedereen die deel uitmaakt van het woon-werkverkeer. 

   

  Wil jouw organisatie mobiliteitsproblemen aanpakken? Toogethr helpt je hierbij.

  3. Hoe werkt het?

  Heel eenvoudig. Je vertelt Toogethr waar je woont, (meestal) werkt en of je een auto hebt. Om de beste matches te vinden wil Toogethr graag weten hoe laat je ongeveer op je werk wilt zijn en weer naar huis gaat. Geen zorgen, dit hoeven geen exacte tijden te zijn. That’s all!

   

  Toogethr matcht je aan collega's die bij jou in de buurt wonen of op de route naar je werk. Jij hoeft maar op één knop te drukken en je kunt samen op weg. Rij jij? Toogethr voorziet je van routesuggesties. Lekker makkelijk. Omrijden wordt beperkt en jij kunt samen met je collega de dag goed beginnen.

  4. Ik werk op verschillende locaties, kan ik ook autoritten delen?

  Jazeker! Momenteel is het door jouw organisatie aangewezen kantoor opgenomen in jullie Toogethr community. Dus elke rit die je naar of van die locatie maakt, kun je delen. Immers, iedere dag die je beter maakt door samen te rijden telt.

   

  We begrijpen dat je het liefst naar de verschillende locaties samen wilt rijden. We werken er dan ook hard aan de mogelijkheid om meerdere locatie-opties toe te voegen.

  5. Ik weet mijn werktijden niet precies, kan ik dan ook samenrijden?

  Natuurlijk, dat geeft helemaal niets. De app werkt ook uitstekend als je werktijden bij benadering ingeeft. Toogethr regelt het verder voor je.

  6. Moet ik betalen? Krijg ik mijn onkosten vergoed?

  Samenrijden wordt natuurlijk beloond! Voor iedere rit die je deelt met een collega krijg je punten. Een chauffeur die om rijdt logischerwijs een beetje meer dan de passagier. Die punten vertegenwoordigen jouw aandeel in de gezamenlijke winst. Deze punten kun je in een later stadium vergoed krijgen.

  7. Ik heb een afspraak gemaakt, maar kan onverhoopt niet. Wat doe ik?

  Vervelend, voor je collega en voor jou. Maar het kan iedereen overkomen. Bel je collega gewoon even op om het uit te leggen. Je kunt ook een berichtje sturen binnen de Toogethr app.

  8. Mijn collega is niet op komen dagen. Wat nu?

  Ai, dat is vast niet de bedoeling geweest van je collega.

   

  We hebben in een ‘meerijden overeenkomst’ vastgelegd wat collega’s van elkaar mogen verwachten. Ook beschrijven we hierin hoe punten worden toegekend wanneer iemand veel te laat is of niet op komt dagen. Je vindt dit op deze webpagina onder ‘no-show’.

  9. Moet ik met dezelfde collega heen én terug rijden?

  Niets moet! Je kunt in de app met je collega afstemmen of het enkele reis of retour betreft. Wanneer jij terug met een andere collega wilt meerijden, zoekt Toogethr voor de terugreis een andere collega met wie je mee kunt rijden.

  10. Ik wil mijn adres wijzigen, kan dat?

  Uiteraard. Het is dan goed om te weten dat Toogethr vijf dagen vooruit plant. Je locatie in je profiel is direct aangepast, dat zie je dan ook op de kaart in de app. De routeberekening voor de rit met je collega kan niet meer gewijzigd worden. Het is daarom goed om even af te stemmen met je collega(‘s) of de ritten voor die week nog door kunnen gaan.

  11. Hoe meld ik mijn bedrijf aan?

  Wat gaaf dat je woon-werkverkeer ook beter wilt maken! Je kunt je gegevens op deze pagina achterlaten.

All Posts
×